Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΗΠΕΙΡΟΣ: 5,6 εκατ. ευρώ στην Ήπειρο για τα νέα μικρά Σχέδια Βελτίωσης στον αγροτικό τομέα


Την βελτίωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στο πλαίσιο αυτό, στην Ήπειρο κατανέμονται πιστώσεις ύψους 5,6 εκατομμυρίων ευρώ.
Ειδικότερα, υπογράφηκε από την Υπουργό Κ. Μπατζελή η απόφαση δημοσιοποίησης – πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο καθεστώς του Μέτρου 1.1.2. «Καθεστώς Ενίσχυσης για την Ενθάρρυνση των Επενδύσεων Μικρού Κόστους στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις με στόχο την βελτίωση των συνολικών τους επιδόσεων – Μικρά σχέδια Βελτίωσης» του Άξονα 1 του Π.Α.Α. 2007 – 2013, με την οποία κατανέμονται στην Περιφέρεια Ηπείρου πιστώσεις ύψους 5.600.000 ευρώ.
Η συγκεκριμένη δράση είναι στοχευμένη σε υπάρχουσες αιγοπροβατοτροφικές εκμεταλλεύσεις με πρωταρχικό στόχο τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής γάλακτος ως προς τις συνθήκες της υγιεινής της άμελξης.
Η υποβολή αιτήσεων που ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/7/10) γίνεται αποκλειστικά στο δικτυακό τόπο, ενώ με την υποβολή της αίτησης θα γίνεται γνωστό άμεσα εάν είναι επιλέξιμη η επένδυση.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου