Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.


Στην Πάτρα θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας και Εντεταλμένος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κ. Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας αυτοδιοικητικών παραγόντων και εκπροσώπων επιχειρηματικών ομίλων που έρχονται στη Δυτική Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας πάνω σε ζητήματα Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης.

Η αποστολή θα συναντηθεί στις 7.30 το βράδυ, σε αίθουσα της «Αχαΐα Κλάους» στην Πάτρα, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας Παύλο Μοσχολιό, τους Δημάρχους των πόλεων – εδρών των Περιφερειακών Ενοτήτων της Δυτικής Ελλάδας (Πατρέων, Πύργου και Ι.Π. Μεσολογγίου), εκπροσώπους των Επιμελητηρίων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, των ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και Αιτωλοακαρνανίας ενώ στη συνάντηση παρόντες θα είναι ακόμα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας και οι Αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος καθώς και οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Γεωργιόπουλος και Νίκος Υφαντής.









Στην αποστολή συμμετέχουν, πέραν του κ. Φούχτελ, ο Περιφερειάρχης Schwabisch Hall, κ. Γκ. Μπάουερ, ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Δήμων Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας δρ. Χέρμπερτ Γιάκομπι, η Αντιδήμαρχος της πόλης Iserlohn κ. Κατρίν Μπράννερ καθώς επίσης στελέχη του Γερμανικού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και εκπρόσωποι δυο επιχειρηματικών ομίλων της Γερμανίας.

Η συνάντηση θα έχει διάρκεια μιάμισης ώρας και θα συμμετέχουν, ακόμα, εκπρόσωποι της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα καθώς και ο συντονιστής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Χρήστος Λαζαρίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου