Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

2η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.


Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Αγρινίου σε συνεργασία με τους ποδηλάτες του Αγρινίου (VELOCITY) συνδιοργανώνουν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Δημοκρατίας στις 6:00 το απόγευμα, την 2η Ποδηλατάδα Αγρινίου για μικρούς και μεγάλους.
Η Ποδηλατάδα που έχει σαν σύνθημά της :
Πάρε το ποδήλατό σου, .....
Δώσε μια ευκαιρία στο περιβάλλον...,
πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο και έχει σαν στόχο να αναδείξει το ποδήλατο σαν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη και να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της πόλης για ένα καλύτερο τρόπο ζωής, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ευκαιρία στο περιβάλλον μας να «ανασάνει», έστω και για λίγο.








Αφετηρία: Πλατεία Δημοκρατίας - Παπαστράτου - Ελ. Βενιζέλου - Ηρώων Πολυτεχνείου - Νασόπουλου - Εθνικής Ανεξαρτησίας – Θράκης - Κυριαζή - Λαγκαδιάς - Καλλέργη - Οινέως - Χ.Τρικούπη - Κατράκη - Εθνικής Αντιστάσεως - Θεοτοκοπούλου - Αγ. Χριστόφορου - Υψηλάντη - Σταΐκου – Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα πραγματοποιηθούν δύο (2) στάσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στην διασταύρωση Εθνικής Ανεξαρτησίας & Θράκης, και η δεύτερη στο ξενοδοχείο “ALEXANDER” για την ανασύνταξη των ποδηλατών. Την διαδρομή μπορείτε να την δείτε αναλυτικότερα στον ακόλουθο ιντερνετικό σύνδεσμο http://www.bikemap.net/route/1822372
Για την ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατάδας ζητήθηκε η συνδρομή και βοήθεια της Τροχαίας Αγρινίου.
Η συμμετοχή είναι «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου