Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου Αγρινίου – εντυπωσιακά έργα στο ετήσιο εικαστικό ραντεβού του φθινοπώρου.


Με προσέλευση φιλότεχνων που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η ετήσια έκθεση με έργα των μαθητών & σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου.
Για 10η χρονιά φέτος οι γονείς, μαθητές, σπουδαστές αλλά και πολλοί φίλοι των εικαστικών κατέκλυσαν από νωρίς τους χώρους του παλ. Δημαρχείου στον Άγιο Κων-νο, παρόντες στο φθινοπωρινό κάλεσμα του Εικαστικού Εργαστηρίου για το καθιερωμένο ταξίδι των χρωμάτων.
Τα εκθέματα, από μαθητές, εφήβους και ενήλικες των τμημάτων ζωγραφικής, αγιογραφίας, κόμικ-γελοιογραφίας, κεραμεικής και φωτογραφίας, καθώς και του τμήματος προετοιμασίας υποψηφίων ΑΕΙ & ΤΕΙ, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης.







Παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού & Αθλητισμού κ.Κων-να Κατσαρή, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ Ευαγελία. Κραβαρίτη, ο Καλλιτεχνικός Δ-ντής του Εικαστικού. Εργαστηρίου κ. Χρήστος Γαρουφαλής, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Κων/νου κ.Θεοδώρα Σελεβίστα οι διδάσκοντες την περίοδο 2011-2012, κ.α.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 19 Σεπτεμβρίου 2012
ώρες επισκέψεων, καθημερινά : 10.00-13.00 & 18.00-21.00

Υπενθυμίζουμε πως και φέτος θα λειτουργήσουν για όλες τις ηλικίες τα τμήματα σχεδίου-ζωγραφικής, κεραμεικής, αγιογραφίας, κόμικ-γελοιογραφίας και φωτογραφίας. Επίσης τα εντατικά-ολιγομελή τμήματα γραμμικού & ελευθέρου σχεδίου για προετοιμασία εισαγωγικών εξετάσεων σε ΤΕΙ, ΑΕΙ και ΑΣΚΤ.
Έναρξη μαθημάτων από 1ης Οκτωβρίου 2012.
Πληροφορίες – εγγραφές, καθημερινά : από 13 Σεπτεμβρίου (5-8,30 μμ)
στη γραμματεία του Εικαστικού Εργαστηρίου
Παπαστράτου 83 Αγρίνιο, τηλ.: 26410.48372

e-mail : eikastika@dimosagriniou.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου