Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


Τις εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και αποκατάστασης των φθορών στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων επέβλεψε το πρωί της Τετάρτης ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών Νίκος Υφαντής. Οι εργασίες εντάσσονται στο μεγάλο «πακέτο» έργων που υλοποιεί ήδη η Περιφέρεια σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Υφαντής βρέθηκε στις εργασίες που γίνονται κοντά στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στο σημείο μετά την έξοδο της Περιμετρικής Αγρινίου προς την Αμφιλοχία όπου αποκαταστάθηκε μεγάλο μέρος των φθορών στο οδόστρωμα.








«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, δίνει προτεραιότητα στην συντήρηση του εθνικού δικτύου, ενισχύοντας την ασφάλεια των οδηγών. Ας μην ξεχνούμε ότι έχουμε ένα από τα προβληματικότερα και πιο αναχρονιστικά οδικά δίκτυα στη χώρα, συνεπώς είναι επιτακτική η ανάγκη συνεχών παρεμβάσεων», τόνισε σε δήλωση του ο κ. Υφαντής προσθέτοντας ότι «με την εν εξελίξει μεγάλη παρέμβαση της Περιφέρειας σ’ όλη την Δυτική Ελλάδα καλύπτεται ένα σημαντικό κενό καθώς, σε πολλές περιπτώσεις, το εθνικό δίκτυο είχε χρόνια να συντηρηθεί και το γνωρίζουν καλά αυτό οι οδηγοί».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου