Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μουσική Συναυλία στο Κάστρο Αντιρρίου.


Το ΄΄Τρίφωνο΄΄ ένα αντιπροσωπευτικό Ελληνικό συγκρότημα, που ταξιδεύει τους ήχους της σύγχρονης Ελλάδας με έναν ξεχωριστό τρόπο, με ιδιαίτερες τριφωνίες , σύγχρονες διασκευές αλλά και παραδοσιακούς ήχους και ρεπερτόριο , θα παρουσιάσει σ ένα πολύ δυνατό μελωδικό πρόγραμμα το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 στο Κάστρο του Αντιρρίου.
Με καινούρια σύνθεση πια, Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος, αλλά πάντα πιστοί στον τρόπο, το ρεπερτόριο και την αισθητική που χαρακτηρίζει τα προγράμματα τους, μας υπόσχονται μια μοναδική συναυλία γεμάτη με δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και απογειωτικές τριφωνίες
Αγαπημένα τραγούδια, από παραδοσιακά μέχρι τους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και ποιητές, ( Θεοδωράκης , Χατζιδάκης , Λοίζος , Γκάτσος , Νικολακοπούλου κ.α. ) καθώς και τραγούδια απ΄ την προσωπική τους δισκογραφία παρουσιάζονται με μια διαφορετική ματιά και με μια ψυχαγωγική διάθεση γνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η μουσική στην καθημερινότητά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι .
Μουσική επιμέλεια : Τρίφωνο
Μουσικοί : Κιθάρα : Δημήτρης Παπαλάμπρου , πιάνο-πλήκτρα : Ευαγγελία Μαυρίδου,
μπάσο :Γιάννης Γρυπαίος, Τύμπανα : Νίκος ΧριστόπουλοςΣτην συναυλία αυτή συμμετέχει φιλικά η Νάντια Μπουλέ, καθώς η συναυλία συνδέεται και με τις δράσεις του Δήμου Ναυπακτίας για την ενίσχυση της «Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης», της κοινωνικής δομής που στηρίζει άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα που μαστίζονται από την οικονομική κρίση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν αγαθά (συσκευασμένα τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα) τα οποία θα συγκεντρωθούν πριν την έναρξη της συναυλίας από το τμήμα της κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπακτίας.

Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.
Είσοδος ΕλεύθερηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου