Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την αγωνιστική της συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» που έχουν προκηρύξει 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 30 και 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012, την καλύπτει συνδικαλιστικά και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα να συμμετέχουν στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012, στις 9.00 το πρωί, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» διεκδικούν:
1. Άμεση λύση και εξασφάλιση όλων των εργαζομένων με παραμονή στην εργασία τους όπως δικαιούνται μετά από οκτώ (8) και πλέον χρόνια αδιάλειπτης και συνεχούς προσφοράς, διότι παρέχουν ένα έργο το οποίο είναι μόνιμο, το οποίο έγινε χθες, γίνεται σήμερα και πρέπει να συνεχιστεί και αύριο.
2. Δημιουργία Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών σε κάθε Δήμο και στελέχωση των υπηρεσιών αυτών με την ενσωμάτωση του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού που ήδη εργάζεται επί σειρά ετών στις κοινωνικοπρονοιακές δομές (Βοήθεια στο Σπίτι κ.λπ.).
3. Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους που εξακολουθούν να μένουν απλήρωτοι στην πλειοψηφία, φέρνοντάς τους πλέον σε οικονομική εξαθλίωση και ότι αυτό συνεπάγεται.

Σε μια χρονική περίοδο που συγκυβέρνηση και τρόικα ετοιμάζουν τη συνέχεια της βάρβαρης επίθεσης σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας, η αγωνιστική ενότητα συνολικά του κλάδου είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου