Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΡΛΙΔΑΣ.Στην παραλία της Τουρλίδας, στο Μεσολόγγι, θα βρίσκεται αύριο (Τρίτη), από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι, η Κινητή Μονάδα Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να παρέχει δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις για μελάνωμα και ιατρικές οδηγίες για προστασία από τον ήλιο, σε συνεργασία με την Δερματολογική Κλινική του Π.Π.Ν.Π..

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει εκπονηθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Γεωργιόπουλο και την Γενική Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, το πρόγραμμα των δωρεάν δερματολογικών εξετάσεων θα συνεχιστεί σ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.
Οι εξετάσεις θα διενεργούνται από δερματολόγο γιατρό της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο πλαίσιο προγράμματος προληπτικής ιατρικής. Το πρόγραμμα αφορά το σύνολο του πληθυσμού και η όλη διοργάνωση είναι πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου