Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠ


Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά, συνολικής έκτασης περίπου 11.500 στρεμμάτων, στο βόρειο τμήμα της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 11:00, στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Καλαφάτη, του Ειδικού Γραμματέα Δασών του ΠΕΚΑ Γιώργου Αμοργιανιώτη, του Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου, του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά και των προϊσταμένων όλων των εμπλεκομένων με το θέμα υπηρεσιών.


Στη σύσκεψη αποτυπώθηκε το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν και κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για άμεσες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να προστατευθεί η πληγείσα περιοχή από πλημμυρικά φαινόμενα.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο κ. Καλαφάτης, συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων, έκανε αυτοψία στην καμένη περιοχήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου