Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ημεδαπός για εμπορία και μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών


Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης που υπερβαίνει τα 136 κιλά κάνναβης.


Συνελήφθη χθες (31-7-2012) αργά το απόγευμα, στη Μακυνεια Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών (κάνναβη).

Ειδικότερα στα πλαίσια ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας εντοπίσθηκε χθες αργά το απόγευμα στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο μετά από καταδίωξη περίπου ενός χιλιομέτρου ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.






Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 35χρονος ημεδαπός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν - 121- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -136.565- γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, ο 35χρονος προμηθεύτηκε τα Ναρκωτικά χθες το πρωί στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας από Αλβανούς εμπόρους Ναρκωτικών και τα μετέφερε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στην Αθήνα.
Στην κατοχή του 26χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.
Την προανάκριση της υπόθεσης και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου