Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 228 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ.


Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης που υπερβαίνει τα 228 κιλά.

Άλλη μια επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.


Συνελήφθη σήμερα (2-8-2012) το μεσημέρι, στο Στάνο Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών (κάνναβη).
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, εντόπισαν στο 103ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο μετά από δυναμική επέμβαση τους, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 49χρονος ημεδαπός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν - 216 - δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -228.153- γραμμαρίων.







Όπως προκύπτει, από την έως τώρα έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 49χρονος προμηθεύτηκε τα Ναρκωτικά από περιοχή των Ιωαννίνων για να τα μεταφέρει στην Αθήνα.
Στην κατοχή του 49χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα του δράστη, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.
Την προανάκριση της υπόθεσης και τις έρευνες που συνεχίζονται διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου