Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ολοκλήρωση των συναντήσεων του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Γ.Παναγιωτόπουλου με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.


Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων του Περιφερειακού Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργου Παναγιωτόπουλου με τους Προϊσταμένους Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Θεόδωρο Μπαρή και κα Σοφία Χριστοπούλου αντίστοιχα, τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Γιώργο Βένδρα, την Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κα Ζωή Βουρλούμη και την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κα Ευγενία Αντζουλή.
Κυρίαρχα θέματα υπό συζήτηση ήταν η εικόνα των σχολικών μονάδων της περιφερειακής ενότητας Ηλείας πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ο προγραμματισμός για το σχολικό έτος 2012-2013.








Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Γ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Με τη σημερινή συνάντηση ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων μου με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και των τριών περιφερειακών ενοτήτων που άπτονται της ευθύνης μου. Κοινός μας στόχος ήταν μέσα από διεξοδική συζήτηση να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν οι απαραίτητες κατευθύνσεις για την εξεύρεση λύσεων στα όποια προβλήματα έχουν προκύψει, ώστε η καινούργια σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα σε όλους τους τομείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη εκπαίδευσης για τη συνεχή επικοινωνία και τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία μας. Είμαι βέβαιος ότι με την αγαστή συνεργασία όλων όσων εμπλέκονται στον τομέα της εκπαίδευσης η νέα σχολική χρονιά θα αποδώσει τα μέγιστα».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου