Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 38ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ.


Στα πλαίσια του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ για νέους και νέες, μαθητές, εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές και σπουδαστές. Το τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 θα γίνει στα γήπεδα του Αγ. Χριστοφόρου στις 1-2 Σεπτέμβρη.
Οι δραστηριότητες αυτές έχουν στόχο να αναδείξουν τη σημασία και την αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητας που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και ποιότητας ζωής, που καλλιεργεί αγωνιστικές συλλογικές αξίες. Να έρθουν οι νέοι άνθρωποι σε επαφή με τον αθλητισμό, σε μια περίοδο που η κυρίαρχη πολιτική και οι συνέπειές της στη ζωή των νέων - αδιέξοδα, ανασφάλεια, ατέλειωτο κυνήγι για το μεροκάματο, έλλειψη ελεύθερου χρόνου, εμπορευματοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων, υποβάθμιση σχολικού και σωματειακού αθλητισμού κλπ - της στερούν το δικαίωμα στην άθληση, μετατρέποντάς το σε ακριβοπληρωμένο και απρόσιτο εμπόρευμα.
Παράλληλα, μέσα από το αθλητικό τουρνουά, η ΚΝΕ θέλει να συμβάλει ώστε να διαμορφωθεί μέσα στη νεολαία, το λαό, τους μαζικούς φορείς ρεύμα διεκδίκησης για το δικαίωμα στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό μέσα στο σχολείο, στο σωματείο και τη γειτονιά.38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
«Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται…
…Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία»
Οι κεντρικές εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου στις 7 και 8 Σεπτέμβρη.
Το πρόγραμμα του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή έχει ως εξής:

Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη:
Συναυλία από νεανικό συγκρότημα
Μαθητικό σκετς
Χαιρετισμός από μέλος του Ν.Σ. Αιτ/νιας της ΚΝΕ
Αφιέρωμα στο Γιάννη Ρίτσο
Λαϊκό γλέντι από τους «Free group»

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη:
Συναυλία από το νεανικό συγκρότημα «οι Αφροδακοί»
Αφιέρωμα στη χαλυβουργία
Σκετς για την ανεργία
ΟΜΙΛΙΑ από τον Τ. Δημουλά μέλος του ΠΓ της Κ.Ε. του ΚΚΕ
Συναυλία με το ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ

Ώρα έναρξης 21:00
στο χώρο θα λειτουργούν
βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής
παιδότοποςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου