Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για επ΄αυτοφώρω κλοπές.



Συνελήφθησαν, χθες (15-8-2011) πρώτες πρωινές ώρες στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης δράσης Πατρών, τρεις αλλοδαποί, οι δυο υπήκοοι Αλγερίας και τρίτος υπήκοος Παλαιστίνης, ηλικίας 26, 18 και 30 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (15-8-2011) πρώτες πρωινές ώρες στη Πάτρα, οι συλληφθέντες με χρήση εξωτερικής σκάλας ανέβηκαν σε ταράτσα διώροφης μονοκατοικίας 46χρονου ημεδαπού, όπου με αιχμηρό αντικείμενο διέρρηξαν το δώμα. Έπειτα από εσωτερική σκάλα κατέβηκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.







Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό προσέτρεξαν στο σημείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Από την Αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι συλληφθέντες το ίδιο βράδυ στην Πάτρα, είχαν αφαιρέσει από ανασφάλιστο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, 45χρονου ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο καθώς και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό τα οποία παραδόθηκαν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου