Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.Το καινούργιο νοσοκομείο Αγρινίου επισκέφτηκε την Τετάρτη ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του.

Στις εγκαταστάσεις του νέου νοσοκομείου εκτός του Διοικητή Γ. Μπίνα παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Α. Φαφούτης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γ. Σελιμάς και Α. Γιάτση, ο Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Χ. Αγγελάκης, ο Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Ε. Μαχαλιώτης, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ του νοσοκομείου Κ. Παπαθανασίου καθώς και επιβλέποντές του έργου από την ΔΕΠΑΝΟΜ και την κατασκευάστρια εταιρεία.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και υπήρξε αναλυτική ενημέρωση από τον διοικητή του νοσοκομείου Γ. Μπίνα προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας τόσο για το στάδιο ολοκλήρωσης του έργου και τις μέχρι σήμερα ενέργειες της διοίκησης όσο και για τα ανοιχτά ακόμη θέματα, μέχρι την τελική του ολοκλήρωση.

Ο κ. Αντωνόπουλος επισήμανε ότι η κατασκευή του νέου νοσοκομείου είναι έργο μιας συλλογικής προσπάθειας σε πολλά επίπεδα αλλά και μιας συλλογικής επιθυμίας και ανάγκης των κατοίκων του νομού.

Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, της ΔΕΠΑΝΟΜ, της διοίκησης του νοσοκομείου, των εκπροσωπών του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων καθώς και του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να συζητηθεί η ολοκλήρωση της κατασκευής, συμπεριλαμβανομένου του 4Ου ορόφου, η προμήθεια ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, οι συνδέσεις με τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και παρεμβάσεις περαιτέρω διευκόλυνσης της πρόσβασης στο νέο νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου