Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ - Εκδήλωση με θέμα: "Η Ανάπτυξη της Υπαίθρου"Σε εκδήλωση με θέμα: "Η Ανάπτυξη της Υπαίθρου" που διοργανώνει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στο κοινοτικό διαμέρισμα "Πηγές" στις 22 Αυγούστου 2011 (20.00 - 21.30) θα συμμετέχει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι:

Σωκράτης Ξυνίδης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Σπύρος Δανέλλης, Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Γιώργος Κουμουτσάκος, Ευρωβουλευτής της ΝΔ
Χαράλαμπος Αγγουράκης, Ευρωβουλευτής της ΚΚΕ
Οι Βουλευτές του Νομού Άρτας:
Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Παύλος Στασινός, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Δημήτρης Τσιρώνης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
καθώς και ο Δήμαρχος του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός και θα μεταδiδεται ζωντανά από το διδίκτυο (στην παρακάτω διεύθυνση βρίσκεται ο κώδικας για αναμετάδοση http://www.silencepro.gr/piges/)
Η εκδήλωση θα είναι διακαναλική και τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι: Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Μεταφορές και Τουρισμός, Οικονομική κρίση καθώς και θέματα Εξωτερικής Πολιτικής.

Κατά τη διάρκειά της θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με κανάλια της περιφέρειας για να έχουν τη δυνατότητα από όλη την Ελλάδα να θέσουν ερωτήματα προς τους καλεσμένους.
Οι πολίτες που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα θα μπορούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου