Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.



Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 24 Μαίου 2011 και ώρα 1000 π.μ. στην Ηγουμενίτσα, στο συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου «Hotel ANGELIKA PALACE» (Αγ. Αποστόλων 145, Αίθουσα «ΕΛΛΗΝΙΟΝ»), ημερίδα με θέμα :
«ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας.








Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός του Προέδρου κου Α. Πάσχου, των μελών της Δ.Ε. και του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, και οι συνδιοργανωτές εκ του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών ο Πρόεδρος (και συντονιστής της εκδήλωσης) κος Ιωάννης Χεκίμογλου και το Δ.Σ. του Συλλόγου, ο Βουλευτής του Νομού μας κος Χρήστος Κατσούρας, η Γεν. Γραμματέας Αποκ/νης Δ/σης Ηπείρου & Δυτ. Μακεδονίας κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλ. Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Θεσπρωτίας κος Θ. Πιτούλης & Άρτας κος Β. Ψαθάς, θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Φιλιατών κο Μ. Παππάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ν. Θεσπρωτίας, εκπρόσωποι Φορέων και Αρχών του Νομού, προϊστάμενοι και στελέχη τμημάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Περιφέρειας Ηπείρου και Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, επιχειρηματίες ιχθυοκαλλιεργειών από Θεσπρωτία – Πρέβεζα – Άρτα – Αιτωλοακαρνανία, εκπρόσωποι εταιρειών συναφών με την ιχθυοκαλλιέργεια.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο Βουλευτής κος Χ. Κατσούρας, η Γεν. Γραμματέρας κα Δ. Γεωργακοπούλου Μπάστα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλ. Καχριμάνης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Αλ. Πάσχος.
Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι κα Κάρκα Ελένη (Προϊστ. Τμ. Β΄Δ/νσης Χωροταξίας του Υ.Π.Ε.Κ.Α., η κα Μαρία Βασιλείου (Προϊστ. Δ/νσης Υδατοκαλ. & Εσωτερικών Υδάτων του Υ.Θ.Υ.Ν.ΑΛ.), ο κος Γρηγόριος Κανλής (Προϊστ. Τμ. Ιχθυοκομίας ΤΕΙ Ηγουμενίτσας) και ο Κ. Περδικάρης (Ιχθυολόγος – Τμ Αλιείας Περιφ. Ενότητας Θεσπρωτίας).
Η εκδήλωση ήταν απόλυτα πετυχημένη με πολύ μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων και ειδικά στο στάδιο της υποβολής ερωτημάτων και συζήτησης με τους ομιλητές.
Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας Α.Ε. τον οποίο και ευχαριστούμε για την συμβολή του.

".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου