Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Συνάντηση εργασίας των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.



Στην Αθήνα μεταβαίνει την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να παραστεί σε σύσκεψη με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης όλης της χώρας.






Στo πλαίσιο την εν λόγω συνάντησης θα εξετασθούν θέματα που αφορούν την προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά, το σχέδιο νόμου για τη νέα δομή διοίκησης των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, τις αποσπάσεις και τη συγκρότηση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.
Ειδικότερα για τη συγκεκριμένη συνάντηση, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως η επένδυση και ο προγραμματισμός στην εκπαίδευση ανάγεται σε μείζονος σημασίας ζήτημα, εφόσον η εκπαίδευση αποτελεί το πρώτιστο όχημα για την ποιοτική μετάβαση στο μέλλον και ο διάλογος για την ουσιαστική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος και τη βελτίωση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου