Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Αγωνιστικό μήνυμα της 29ης Ιουνίου 2010


Το συνδικαλιστικό κίνημα των αστυνομικών όλης της Χώρας, δηλώνει παρών στους σημερινούς και τους αυριανούς αγώνες των εργαζομένων, που πλήττονται από τα άδικα, ανάλγητα και ισοπεδωτικά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία νομοθετούνται υποτίθεται για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση.







Ως εργαζόμενοι, εμείς και οι οικογένειές μας, βιώνουμε το ίδιο σκληρά τις επιπτώσεις της κρίσης και αγωνιούμε για το μέλλον της πατρίδας μας.
Ενώνουμε δε τη φωνή διαμαρτυρίας μας με το υπόλοιπο εργατικό και δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα για να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την κάθετη αντίθεσή μας στις αποφάσεις εκείνες που καταργούν ιστορικές κατακτήσεις του εργατικού μας κινήματος και επιστρέφουν την ελληνική κοινωνία στη δεκαετία του ’60.
Δυστυχώς, οι πολιτικές που ακολουθούνται, οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην ανασφάλεια, ενώ διατηρούν και αυξάνουν τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών, των τραπεζών και των επιχειρήσεων, χωρίς οι βασικοί υπαίτιοι της κρίσης και της σημερινής κατάντιας της Χώρας μας να εντοπίζονται και να τιμωρούνται αναλόγως.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον. Επιτέλους, να πληρώσουν οι υπαίτιοι!
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι αγωνιζόμαστε για μια δίκαιη, αναπτυξιακή πολιτική, αντιστεκόμενοι στα μέτρα που κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες αξίζουν μιας καλύτερης πορείας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου