Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (Παρασκευή, 26.6.2009)11η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ


Την 11η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ, «χτίζουν» τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας Γέφυρα του Δικτύου Θεραπευτικών Υπηρεσιών Πάτρας, διασχίζοντας για ενδέκατη φορά τη θαλάσσια διαδρομή από το Αντίρριο στο Ρίο. Τα θεραπευόμενα μέλη με την πραγματοποίηση της 11ης ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ θέλουν να στείλουν στους εξαρτημένους και στις οικογένειές τους το μήνυμα ότι υπάρχει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της εξάρτησης. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου (έναρξη 9.30πμ), θα πλαισιωθεί από μια σειρά παράλληλων δράσεων όπως η λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου σε κεντρική πλατεία της πόλης από θεραπευόμενα μέλη και μέλη της Κοινωνικής δραστηριοποίησης και του Προγράμματος Οικογένειας του Δικτύου (22, 23, 24 Ιουνίου). Με την ολοκλήρωση του διάπλου, στη δυτική προβλήτα του Ρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης (11.30πμ).

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου

.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών - ΟΚΑΝΑ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (Παρασκευή, 26.6.2009) πραγματοποιεί και φέτος τον κολυμβητικό διάπλου από το Αντίρριο στο Ρίο χτίζοντας την 11η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ.
Η κολυμβητική ομάδα κολυμπά κόντρα στο ρεύμα της εξάρτησης και στέλνει μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρήσης και στις οικογένειές τους ότι η απέναντι όχθη, η όχθη της καθαρής ζωής δεν είναι μακριά.
Η κολυμβητική ομάδα – μέλη του προγράμματος, άνθρωποι που έχουν ολοκληρώσει τη θεραπεία τους, φίλοι και συνεργάτες του Δικτύου – θα πραγματοποιήσει το διάπλου με την ουσιαστική συμβολή του κου Βασιλείου Νίκου, προπονητή, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Πατραϊκού Κέντρου Καταδύσεων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου, των Δήμων Πατρέων, Ρίου και Αντιρρίου, του ΕΚΑΒ, του Ομίλου Φουσκωτών και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου