Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Αγωνιστικές πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις.Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μπροστά στη νέα επίθεση που έχουν εξαπολύσει Κυβέρνηση και Τρόικα σε εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους, μέσω του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, του «μισθολογίου» των νέων περικοπών αλλά και του «Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας», που «θεσμοθετεί» τη διαρκή λιτότητα και καταδικάζει ολόκληρη την κοινωνία στη φτώχεια, καλεί σε μαζική συμμετοχή:

• Στις αγωνιστικές πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις, την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΪΟΥ 2011 στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τα συνδικάτα σε ολόκληρη τη χώρα.

• Στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που πραγματοποιούν από κοινού Γ.Σ.Ε.Ε.-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2011.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι με τη συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητά τους μπορούν να διαμορφώσουν μια νέα δυναμική, αντιδρώντας:

1. Στην πολιτική χιλιάδων απολύσεων σε Δημόσιο (συμβασιούχοι) και Ιδιωτικό Τομέα.

2. Στην πολιτική συνεχούς μείωσης μισθών και συντάξεων και διαρκούς αύξησης της ακρίβειας.

3. Στην πολιτική απαξίωσης του ρόλου των Δημοσίων Υπηρεσιών, συνολικής εκποίησης του Δημοσίου Τομέα, διαρκούς συρρίκνωσης του Κοινωνικού Κράτους και μεταφοράς του κόστους στους πολίτες, με μοναδικό κριτήριο την περιστολή δαπανών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου