Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΛΕΠΑΠ.


Εκ μέρους της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων Αγρινίου, των εργαζομένων, των παιδιών και των οικογενειών τους, εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κύριο Απόστολο Κατσιφάρα για την ένταξη της χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ του νέου σύγχρονου κτηρίου της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο.
Το έργο αυτό αναβαθμίζει σημαντικά τις υποδομές για θεραπεία των παιδιών με αναπηρία της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής και μας κάνει όλους περήφανους ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή που δυστυχώς και λόγω της οικονομικής κρίσης το κοινωνικό κράτος αποδυναμώνεται.
Συγχαίρουμε τον κύριο Περιφερειάρχη για την απόφαση του αυτή. Άλλη μια φορά κατέδειξε την αποφασιστικότητα αλλά και την ευαισθησία του για τα άτομα με αναπηρία και τον διαβεβαιώνουμε ότι τα παιδιά με κινητικά προβλήματα θα έχουν την καλύτερη θεραπεία στις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, το προσωπικό καλύτερες δυνατότητες παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών και εμείς τα μέλη της ΤΔΕ θα βάζουμε νέους υψηλότερους στόχους για την αντιμετώπιση των παιδιών με αναπηρία.







Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κύριο Παύλο Μοσχολιό και το Δημοτικό Συμβούλιο για την προσφορά του οικοπέδου στο οποίο θα ανεγερθεί το κτήριο της ΕΛΕΠΑΠ, καθώς και για την μέχρι τώρα βοήθεια για την μελέτη και την κατασκευή του κτηρίου.
Τέλος θεωρούμε πολύ σημαντική την συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη κυρίου Βασίλη Αντωνόπουλου που από την αρχή ενθάρρυνε τις προσπάθειες μας και μας βοήθησε σημαντικά ώστε σήμερα να έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου