Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.


Το Δ.Σ. του Εργατοϋπλ/κού Κέντρου Αγρινίου σε προχθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε:
- Την κήρυξη 24ωρης Πανεργατικής Απεργίας ενάντια στα νέα αντεργατικά- αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ σε κοινή δράση και ημερομηνία με άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις , με βάση την πρόταση του ΠΑΜΕ.
- Καλεί τη Γ.Σ.Ε.Ε να προχωρήσει σε ανάλογη απόφαση και να σταματήσει να συμμετέχει σε «κοινωνικούς διαλόγους» που καταργούν κάθε κατάκτηση και κοινωνικά δικαιώματα της εργατικής τάξης , όπως γίνεται μέχρι τώρα
Επίσης στηρίζουμε την πρόταση νόμου του Κ.Κ.Ε. που κατέθεσε στη Βουλή για την κατάργηση των μνημονίων , των δανειακών συμβάσεων και των εφαρμοστικών νόμων , που μαζί με άλλα αντιλαϊκά μέτρα έχουν φτάσει τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση .








Καλούμε τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους να προχωρήσουν σε αντίστοιχες αποφάσεις , χωρίς δισταγμούς και ταλαντεύσεις , να προετοιμάσουν την απεργία και όποιες άλλες κινητοποιήσεις αποφασίσουν μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές κ.α.
Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας . Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλίων δεν υπάρχει μέλλον, γι’ αυτό τώρα πρέπει να διεκδικήσουμε :
Αποδέσμευση από την Ε.Ε., διαγραφή του χρέους , άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων.
Τώρα με το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία στη μάχη χωρίς καθυστέρηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου