Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ 41ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) πραγματοποιεί από την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, στη Θεσσαλονίκη, Ξενοδοχείο «GRAND HOTEL PALACE» (Μοναστηρίου 305-307) το 41ο Τακτικό Συνέδριό της.

Στην έναρξη των εργασιών του 41ου Τακτικού Συνεδρίου, έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Κώστας Ασκούνης και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Κώστας Τσικρικάς.
Οι εργασίες του Συνεδρίου, στις οποίες θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 650 αντιπρόσωποι από ολόκληρη την Ελλάδα, θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Απριλίου 2012 με την ψηφοφορία για την εκλογή οργάνων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αντιπροσώπων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και εκπροσώπων στα Ταμεία (Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., Τ.Ε.Α.Δ.Υ.-Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και Τ.Π.Δ.Υ.-Τ.Α.Δ.Κ.Υ.)

Το 41ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. διεξάγεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, όπου η συγκυβέρνηση ακολουθώντας πιστά την επιβαλλομένη από τους ξένους δανειστές πολιτική του μνημονίου επιχειρεί την ισοπέδωση κάθε εργασιακού, ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού δικαιώματος των εργαζομένων στην Ελλάδα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην κοινωνία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου