Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.



H καταψήφιση της απελευθέρωσης του ωραρίου των φαρμακείων στη Βουλή αποτελεί μια δικαίωση για τους φαρμακοποιούς, ενάντια σε όσους καταρτίζουν σχέδια που ξεχαρβαλώνουν το ωράριο, διαλύουν τις εφημερίες και δημιουργούν προϋποθέσεις για φαρμακεία δύο ταχυτήτων.
Το θετικό αποτέλεσμα είναι καθαρό. Από πληροφορίες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας από το Μέγαρο Μαξίμου και το Υπουργείο Υγείας, φαίνεται ότι κάποια επιπλέον ρύθμιση για το θέμα του ωραρίου θα επανέλθει στη Βουλή.







«Είμαστε υπέρ μιας λύσης που οδηγεί σε συντεταγμένο και ελεγχόμενο τρόπο λειτουργίας ωραρίου και είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε λύση δημιουργεί αναρχία και ασυδοσία κάποιων ελαχίστων σε βάρος του συνόλου» σημειώνει ο πρόεδρος του Π.Φ. Σ. κ. Θόδωρος Αμπατζόγλου «Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και πολλούς μήνες προτείνουμε να υπάρξει ένα σύστημα αυξημένων εφημεριών Σαββάτου και ενισχυμένων για την Δευτέρα και την Τετάρτη, με βάση τους πίνακες των Φαρμακευτικών Συλλόγων. Εφόσον το υπουργείο Υγείας επαναφέρει τροποποιημένη την τροπολογία θα πρέπει να λάβει υπ όψιν του τις προτάσεις μας. Σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουμε να επικρατήσει στο χώρο μας ασυδοσία, κανιβαλισμός και διάλυση του οργανωμένου συστήματος εφημεριών. Έχουμε Δύναμη και ενωμένοι θα συνεχίσουμε»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου