Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας μετά τη συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.



Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, μετά τη συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για θέματα που αφορούν στη μετάβαση της αρμοδιότητας της Εκπαίδευσης Ενηλίκων προς τους Δήμους

Μετά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Αρβανιτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:









«Σήμερα αποφασίσαμε σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, να τρέξουμε τις διαδικασίες ώστε ο κάθε Δήμος να μπορέσει άμεσα να αξιοποιήσει κοινοτικά κονδύλια από τα 65 εκ. ευρώ του ΕΣΠΑ που λιμνάζουν, για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών μέσα από την εκπαίδευση ενηλίκων. Αποκέντρωση με πόρους αλλά και κανόνες που θα διασφαλίσουν τον αποτέλεσμα».
Στη σύσκεψη παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, καθώς και οι κ.κ Κοσκινάς Δημήτριος, μέλος της παραπάνω Επιτροπής και Μαΐστρος Παναγιώτης, Σύμβουλος της ΚΕΔΕ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου