Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ.



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική- Ενημερωτική Ημερίδα «Τροχαία Ατυχήματα- Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις», το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011, από το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας και τη συμμετοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας- Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Ε.Κ.Α.Β. Αγρινίου. Η ημερίδα διεξήχθη στην Αίθουσα που ευγενικά παραχωρήθηκε από την Χριστιανική Ένωση Αγρινίου.







Τα θέματα όλων των ομιλητών ήταν επιστημονικώς τεκμηριωμένα, εμπεριστατωμένα και σαφή και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η πρόεδρος κα Λαμπρινή Κολοβού κατά την παρουσίαση του Κέντρου δεν παρέλειψε να υπερτονίσει την ικανοποίηση των εξυπηρετούμενων από την παροχή υπηρεσιών του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α.. Οι δημιουργικές εργασίες της ημερίδας έκλεισαν με την εισήγηση της κας Μαρίας Λίγκα, η οποία παρουσίασε την εξειδικευμένη εμπειρία της στη θεραπευτική ιππασία. Επιπλέον ανταποκρίθηκε στην έκκλησή μας να μας στηρίξει με την εμπειρία και τις γνώσεις της στις προσπάθειες που ήδη γίνονται από το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α. Αιτωλοακαρνανίας, για την εφαρμογή αντίστοιχου θεραπευτικού προγράμματος.
Ήταν μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή όλων και ευχαριστούμε θερμά τόσο τους εισηγητές, όσο και όλους όσους παρακολούθησαν την ημερίδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου