Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Στην Πολωνία η Πάλη.



Στις 9 ως 14 Αυγούστου θα διεξαχθεί στην Βαρσοβία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης παίδων – κορασίδων για το 2011.
Μεγάλη τιμή για το Αγρίνιο και την ομάδα πάλης του Παναιτωλικού αποτελεί το γεγονός ότι η Αγρινιώτισσα Πρωταθλήτρια Ελλάδος ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην κατηγορία των 60 κιλών θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην διοργάνωση αυτή.
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός αθλητισμός , λόγω οικονομικής κρίσης , αυτό το διάστημα , γίνεται προσπάθεια η Ελευθερία να μπορέσει να μεταβεί και να αγωνιστεί στην Πολωνία.









Όπως δήλωσε ο προπονητής της κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος « Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια έχει προετοιμαστεί ικανοποιητικά καθώς θα εξακολουθήσει να γυμνάζεται σκληρά ως την περίοδο των αγώνων , μια και για τον τόπο μας αλλά και για την ίδια η συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι σπουδαίο γεγονός.
Βέβαια οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αφού υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε εγκαταστάσεις και υποδομές τόσο στο Αγρίνιο όσο και την υπόλοιπη χώρα.
Στην Βαρσοβία η Ελευθερία θα βρεθεί αντιμέτωπη με αθλήτριες μεγαθήρια στην παγκόσμια πάλη από χώρες όπως Ρωσία , Βουλγαρία , Ουκρανία , Τουρκία καθώς και από τις Σκανδιναβικές χώρες.
Τις σεβόμαστε αλλά δεν τις φοβόμαστε είναι ο κανόνας που θα ακολουθήσει η δεκαεξάχρονη πρωταθλήτριά μας.
Ελπίζουμε σε μια σπουδαία εμφάνιση που θα μας επιτρέψει να αγωνιστούμε και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ουγγαρία στο τέλος του Αυγούστου , αν και στην πραγματικότητα τα δύο πρωταθλήματα είναι ισοδύναμα αφού σε αυτά πρωταγωνιστούν οι ίδιες Ευρωπαϊκές χώρες. »
Με τις ευχές των συμπατριωτών μας να συνοδεύουν την Ελευθερία για μια αξιοπρεπή εμφάνιση θέλουμε να θυμίσουμε ότι το άθλημα της πάλης έχει προσφέρει μοναδικές μεγάλες χαρές και υπερηφάνεια με τις σπουδαίες διακρίσεις των Ελλήνων παλαιστών με Παγκόσμια και Ολυμπιακά μετάλλια.
Δεν έχει ξεχαστεί ακόμη η υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη το 1980 στην Μόσχα , Στέλιου Μυγιάκη. Μια υποδοχή στο Παναθηναϊκό στάδιο εφάμιλλη της πρόσφατης υποδοχής της ομάδας ποδοσφαίρου το 2004 με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Με υπερηφάνεια ακόμα θυμόμαστε τα μετάλλια του Πέτρου Γαλακτόπουλου , του Μπάμπη Χολίδη , του Δημήτρη Θανόπουλου αθλητών τόσο ταπεινών αλλά και τόσο μεγάλων.
Περισσότερες πληροφορίες για την πάλη του ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μπορείτε μα μαθαίνετε μέσα από την ιστοσελίδα μας www.wrestller.blogspot.com μια και οι ευρωπαϊκοί αγώνες θα μεταδίδονται απευθείας τηλεοπτικά από την Πολωνική τηλεόραση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου