Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τελετή έναρξης θερινών προγραμμάτων 2011 του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.



Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποδέχεται 90 σπουδαστές τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011 στις 10.00 π.μ., οι οποίοι θα λάβουν μέρος κατά το μήνα Ιούλιο στα θερινά προγράμματα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.
Η τελετή έναρξης θα γίνει στο Αμφιθέατρο του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. ‘Σταύρος Νιάρχος’ με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. Καθηγητή κ. Γ. Καψάλη, Αντιπρύτανη, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, των Ε.Υ./Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κ.κ. Γ. Λαδογιάννη και Π. Καγιαλή, καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου.
.









Τα δύο προγράμματα θα υλοποιηθούν από τις 4 έως τις 29 Ιουλίου 2011. Πρόκειται για το Θερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. με τη συμμετοχή 75 αλλοδαπών σπουδαστών από 22 χώρες και το πρόγραμμα των Απόδημων Ηπειρωτών με τη συμμετοχή 12 σπουδαστών από 5 χώρες (Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία και Καναδά). Σημειώνεται ότι στις 29 και 30 Ιουλίου 2011 θα πραγματοποιηθεί το Δεύτερο Τακτικό Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα Ιωάννινα τον Ιούλιο του 2008.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου