Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση του Απόστολου Κατσιφάρα με τα μέλη του συνδιασμού του από την Αχαΐα.


Αύριο το απόγευμα (Παρασκευή), στις 7.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Μέγαρο Κόλλα), στην Πάτρα, θα γίνει η συνάντηση του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με όλα τα μέλη του συνδυασμού του, «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο», από την Αχαΐα.





Στη συνάντηση παρών θα είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης για την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Με την συνάντηση αυτή ο κ. Κατσιφάρας κλείνει τον κύκλο των πρώτων μετεκλογικών επαφών του με όλα τα στελέχη του συνδυασμού του και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία).
Στη συνάντηση θα γίνει μια πρώτη ενημέρωση γύρω από την οργανωτική προετοιμασία για την μετάβαση στο νέο θεσμικό πλαίσιο της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και παράλληλα ο κ. Κατσιφάρας θα περιγράψει τις βασικές πολιτικές προτεραιότητες του σε ό,τι αφορά στον τρόπο άσκησης της διοίκησης της Περιφέρειας.

Οι συναντήσεις των μελών του συνδυασμού θα αποκτήσουν τακτικό χαρακτήρα καθώς πρόθεση του κ. Κατσιφάρα είναι η παράταξη να αποτελέσει φορέα παραγωγής προτάσεων και ιδεών αλλά και εσωτερικού ελέγχου της περιφερειακής αρχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου