Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΑΚΕ ΓΙΑ ΩΡΑΡΙΟ.


Με ιδιαίτερη ανησυχία ακούσαμε σήμερα τη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Γ. Καλαμίδας ο οποίος: …..επανάφερε το ζήτημα της παράτασης του ωραρίου των δικαστηρίων. Ειδικότερα, τόνισε ότι δεν μπορεί να επιταχυνθεί η απονομή της Δικαιοσύνης όταν τα δικαστήρια λειτουργούν μέχρι 3 μ.μ. Και προσέθεσε: "Πρέπει να παραταθεί το ωράριο τουλάχιστον κατά δύο ώρες’’….
(ΠΗΓΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ )




Δε μας λένε όμως πως θα γίνει αυτό με 3.000 κενές οργανικές θέσεις, δικαστικές υπηρεσίες με 2 ή 3 υπαλλήλους, με Πρωτοδικεία ή Εισαγγελίες όπως η Σάμος, η Ηγουμενίτσα, ο Πολύγυρος κ.α να διατηρούνται σε λειτουργία χάρη στην αυταπάρνηση των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Τέλος τα ψέματα κύριοι, αν θέλετε επιτάχυνση στην απονομή της Δικαιοσύνης πάρτε θέση απλή και σαφή ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ .

Πειράματα και προτάσεις αμφίβολης αποτελεσματικότητας δεν θα περάσουν, οι δικαστικοί υπάλληλοι δε δέχονται καταστρατήγηση κεκτημένων και αγωνίζονται για ανθρώ-πινες συνθήκες εργασίας. Το ωράριο κατακτήθηκε με αγώνες και κανένας δε μπορεί να το ανατρέψει.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ΔΑΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου