Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Με τον σπουδαίο αγώνα του SUPER CUP ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο νομό Aιτωλ/νιαςΈνα νέο θεσμό με φιλανθρωπικό και αθλητικό χαρακτήρα αποφάσισε να θεσμοθετήσει και να καθιερώσει από φέτος η νέα Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, κατόπιν σχετικής απόφασης που πάρθηκε μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στις 04-08-2010 και αφορά την διοργάνωση του SUPER CUP, δηλαδή του αγώνα μεταξύ του πρωταθλητή και του κυπελλούχου του νομού μας, της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 20.00 μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο, ανάμεσα στα αθλητικά σωματεία του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ( πρωταθλητής ) & του Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ( κυπελλούχος ) που πρωταγωνίστησαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Σε περίπτωση ισοπαλίας μεταξύ των δύο ομάδων, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειασθεί θα ισχύσει η διαδικασία των πέναλτι, για να αναδειχθεί ο νικητής.
Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του νομού μας να παρακολουθήσουν από κοντά την σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική συνάντηση, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι εισπράξεις του αγώνα, όπως και στις επόμενες διοργανώσεις, θα διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου