Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η ΝΔ δεν θα στηρίξει άλλον υποψήφιο στο Καρπενήσι

Αιχμηρή ήταν δήλωση του γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Μιχαλολιάκου, σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Κ. Μπακογιάννη στο δήμο Καρπενησίου, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως η Ρηγίλλης δεν θα στηρίξει ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο στον εν λόγω δήμο.

.«Στην καινούργια Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος ούτε για υποκρισία, ούτε για οικογενειοκρατία. Παρά ταύτα, όμως, η καινούργια Νέα Δημοκρατία σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, στη γενέτειρά του δηλαδή το Καρπενήσι, δεν θα στηρίξει ούτε θα προτείνει άλλον υποψήφιο», σχολίασε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Μιχαλολιάκος.

Την Κυριακή το βράδυ ο κ. Κώστας Μπακογιάννης ανακοινώσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον Νέο Δήμο Καρπενησίου «με μια ανεξάρτητη και υπερκομματική συμμαχία πολιτών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.


.

1 σχόλιο:

 1. Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
  Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
  Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
  ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

  *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

  ΑπάντησηΔιαγραφή