Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

JOHN CARTER


Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄,
από την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012
θα προβάλει την ταινία :


JOHN CARTER
Το John Carter: Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους είναι αμερικανική περιπετειώδης ταινία επιστημονικής φαντασίας,με κεντρικό ήρωα τον Τζον Κάρτερ, βασικό πρωταγωνιστή της 11τομης σειράς βιβλίων Barsoom του Αμερικανού συγγραφέα Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ. Ο Τζον Κάρτερ, ένας βετεράνος του αμερικανικού εμφυλίου με σοβαρά ψυχικά τραύματα, βρίσκεται αναπάντεχα παγιδευμένος σε έναν μυστηριώδη πλανήτη, ο οποίος όχι μόνο αργοπεθαίνει, αλλά είναι και βυθισμένος σε εμφύλιο σπαραγμό, καθώς οι κάτοικοί του μάχονται για την επιβίωσή τους.






Σύντομα καταλήγει αιχμάλωτος της πανύψηλης πράσινης φυλής, αλλά όταν καταφέρνει να αποδράσει, πέφτει πάνω στην Πριγκίπισσα Θόρις, η οποία ζητά τη βοήθειά του, για να σώσει το λαό της.. Τη ταινία σκηνοθετεί ο Άντριου Στάντον, βασισμένος σε ένα σενάριο που υπογράφει ο ίδιος μαζί και με τους Μαρκ Άντριους και Μάικλ Σάμπον. Η παραγωγή είναι των Τζιμ Μόρις, Κόλιν Γουίλσον και Λίντσεϊ Κόλινς, ενώ η πρωτότυπη μουσική είναι του Μάικλ Τζιακίνο.
Η συγκεκριμένη παραγωγή αποτελεί την πρώτη live-action σκηνοθετική δουλειά του Άντριου Στάντον, καθώς είναι γνωστότερος ως ο σκηνοθέτης του Ψάχνοντας τον Νέμο (Finding Nemo, 2003) και του ΓΟΥΟΛ•Υ (WALL-E, 2008), δύο από τις πλέον επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Pixar.
Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον
Πρωταγωνιστούν: Τέιλορ Κιτς, Λιν Κόλινς, Σαμάνθα Μόρτον, Μαρκ Στρονγκ, Σιάραν Χιντς, Ντομινίκ Γουέστ




ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ : 7.00 & 9.30 μ.μ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου