Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.


Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ. συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Διοικητήριο Περιφέρειας Ηπείρου Πλ. Πύρρου 1 Ιωάννινα, 2ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση αποφάσεων 2ου Πρακτικού της Συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου.

1. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ» το διάστημα 5-13/5/2012. (εισήγηση: Δ/νση Διά Βίου Μάθησης- Απασχόλησης- Εμπορίου & Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου)
2. Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: «Αύξηση δυναμικότητας (από 25 tn/ ημέρα σε 100 tn/ ημέρα γάλακτος) βιομηχανίας γάλακτος , η οποία εδρεύει στο 9ο χλμ. της Ε.Ο. Άρτας- Ιωαννίνων στο Δήμο Αρταίων Περιφέρειας Ηπείρου».
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η Βιομηχανία γάλακτος Ηπείρου «ΚΑΡΑΛΗΣ Α.Ε.» (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού).
3. Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: «Ολοκλήρωση δρόμου Μηλιανά- Μεσόπυργος στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη Π.Ε. Άρτας».






Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού).
4. Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και μονάδας επεξεργασίας λυμάτων για τους οικισμούς Νεοχωρίου, Αγίας Παρασκευής (συμπεριλαμβανομένων των οικισμών Ανθότοπου και Κολομοδίων), Παχυκάλαμου και Ακροποταμιάς του Δήμου Αράχθου αλλά και οικισμών του Δ. Αμβρακικού (Ανέζας, Καλογερικού, Ψαθοτοπίου) του Δ. Αμβρακικού και σε επόμενη φάση και του οικισμού Κομμένου της Κοιν. Κομμένου του Ν. Άρτας».
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού).
5. Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: «Εκμετάλλευση λατομείου σχιστολιθικών πλακών και όγκων στη θέση Αμπέλια του Δήμου Ηγουμενίτσας Π.Ε. Θεσπρωτίας».
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η εταιρεία: «ΑΦΟΙ ΜΑΝΟΥΣΗ Ο.Ε.». (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού).
6. Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: «Εκμετάλλευση λατομικού χώρου μαρμάρων, ιδιοκτησίας του Δήμου Ιωαννιτών μισθωμένο στον κ. Χρήστο Γιάκο, στη θέση Κακονύχτι της Τ.Κ. Ασβεστοχωρίου Δήμου Ιωαννιτών». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι ο κος Χρήστος Γιάκος.
(εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου