Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ - άρνηση κ. Δριβελέγκα για στοιχεία ΕΛΓΑ.


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, μετά την άρνηση του υφυπουργού κ. Δριβελέγκα να δώσει στο φως της δημοσιότητας ονόματα βουλευτών, δημοσίων λειτουργών και αγροτών που κατήγγειλε για σοβαρές παρανομίες στον ΕΛΓΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:









«Ανυπόστατοί και εντελώς συκοφαντικοί αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του υφυπουργού κ. Δριβελέγκα για ύποπτα πορίσματα του ΕΛΓΑ.
Παρά το γεγονός ότι ως Ν.Δ., αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής, καλέσαμε τον κ. Δριβελέγκα να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα ονόματα βουλευτών, διευθυντών υποκαταστημάτων του ΕΛΓΑ και αγροτών που εμπλέκονται – όπως ισχυρίστηκε - σε «σοβαρά οικονομικά σκάνδαλα», δεν το έπραξε.
Γιατί άραγε; Κρατά σε ομηρία κάποιους; Καλύπτει κάποιους; Ή είναι εκπρόσωπος της πράσινης προπαγάνδας για τον ΕΛΓΑ και τον πολιτικό κόσμο της Ν.Δ.;
Τελευταία ευκαιρία, πλέον, για να αποτινάξει από πάνω του ο κ. Δριβελέγκας τον τίτλο του συκοφάντη που δικαίως φέρει μέχρι σήμερα για την υπόθεση αυτή, είναι να απαντήσει σε επίκαιρη και απλή ερώτηση που κατέθεσα για το σκοπό αυτό στη Βουλή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου