Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΕΑΣ Αγρινίου - Πληρωμής β΄ δόσης.


Η ΕΑΣ Αγρινίου ενημερώνει τα μέλη της – πρώην καπνοπαραγωγούς, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του μέτρου 144, να προσέλθουν άμεσα και το αργότερο μέχρι 20 Απριλίου στα κατά τόπους συνεργεία παραλαβής, για την υποβολή των αιτήσεων πληρωμής β΄ δόσης στα πλαίσια του Μέτρου 144.
Επισημαίνεται ότι την φετινή περίοδο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο καλλιεργητικό σχήμα διότι θα γίνει, για πρώτη φορά, διασταύρωση με το ΟΣΔΕ του 2012 και σε περίπτωση διαφωνιών μπορεί να οδηγήσει σε απένταξη και καταλογισμό του συνόλου των ποσών που έχει εισπραχθεί.
Η διαδικασία ξεκίνησε ήδη, παράταση δεν αναμένεται να δοθεί, αλλά επιβάλλεται και η έγκυρη ανταπόκριση των καπνοπαραγωγών για την ταχύτερη καταβολή της δόσης.







Η θετική για τους αγρότες εξέλιξη, ώστε να πάρουν το συντομότερο δυνατό τα χρήματά τους, επετεύχθη μετά την τελική υπογραφή απ’ τον αρμόδιο υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Θάνο Μωραΐτη, ο οποίος και είχε προηγουμένως την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά σε σχετική συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Αγρινίου κ. Θωμά Κουτσουπιά. Η ΕΑΣ Αγρινίου που έγκαιρα έχει αναδείξει το θέμα με παρεμβάσεις της προς τα συναρμόδια υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Ανάπτυξης, εκφράζει την ικανοποίησή της για την αποδοχή του αιτήματος άμεσης πληρωμής της β΄ δόσης στους δικαιούχους.

ερα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου