Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.


Καλές οι προθέσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάσου Γιαννίτση, ο οποίος με ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε αναφέρει πώς έχει στείλει επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών ζητώντας την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης ώστε να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, αλλά δεν αρκούν. Θα πρέπει να εκφραστούν στην πράξη. Κάτι που δεν έχει γίνει έως τώρα, ενώ προωθούνται αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μετά την παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών και τα περιθώρια διευθέτησης του θέματος στενεύουν.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν χορτάσει από καλές προθέσεις και υποσχέσεις. Έργα περιμένουν και δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλο εμπαιγμό.









Σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν προχωρήσει με νομοθετική ρύθμιση στην ένταξη τους στους δικαιούχους του εκλογικού επιδόματος θα απέχουν, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., από κάθε εργασία που συνδέεται με την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Στη συνεδρίασή του το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 επιβεβαίωσε ΟΜΟΦΩΝΑ την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ΑΠΟΧΗ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εργασία για την προετοιμασία και διεξαγωγή των επερχόμενων Βουλευτικών Εκλογών.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου