Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, τρεις ημεδαποί για διάπραξη ληστείας.


Συνελήφθησαν χθες (18-3-2012) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 26, 23, 18 σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα προχθές (17-3-2012) το βράδυ οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβηκαν σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στο Αγρίνιο, όπου κρατώντας ένα σιδηροσωλήνα απείλησαν τον 38χρονο υπάλληλο του καταστήματος αναγκάζοντάς τον να τους παραδώσει από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Για την διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη των δραστών ενεργήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ημεδαπών.








Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 23χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της ληστείας καθώς και το σιδηροσωλήνα με τον οποίο απείλησε τον 38χρονο υπάλληλο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου