Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ολιγόωρος Ολικός Αποκλεισμός του Κλάδου Εισόδου του Κόμβου Σελιανιτίκων από Π.Ε.Ο. προς Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών με κατεύθυνση προς Αθήνα.


Ολιγόωρος Ολικός Αποκλεισμός
του Κλάδου Εισόδου του Κόμβου Σελιανιτίκων
από Π.Ε.Ο. προς Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών με κατεύθυνση προς Αθήνα
για Εργασίες Συντήρησης

Ολιγόωρος ολικός αποκλεισμός θα ισχύσει στον κλάδο εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Σελιανιτίκων (ΧΘ 182+700) από Παλαιά Εθνική Οδό προς Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 22.03.2012 ως τις 19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας η κυκλοφορία από την Π.Ε.Ο. προς την Ν.Ε.Ο, θα εξυπηρετείται μέσω του γειτονικού Κόμβου Ανατολικού Αιγίου (ΧΘ 172+450).








Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ). Σε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης των εργασιών λόγω έκτακτων περιστατικών, αυτές θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την Τρίτη 27.03.2012

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου