Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Για το νέο της κόμμα ενημερώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη.


Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια θα συναντηθεί σήμερα, Δευτέρα, η Ντόρα Μπακογιάννη, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματός της, «Δημοκρατική Συμμαχία».

Η συνάντηση θα γίνει στις 14:00 κατόπιν αιτήματος της ίδιας της κ.Μπακογιάννη προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το νέο της κόμμα και να συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας.




Η ιδρυτική διακήρυξη της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» παρουσιάστηκε την Κυριακή σε ειδική εκδήλωση στο θέατρο Μπάτμιντον ενώπιον περίπου 5.000 πολιτών. Σύμβολο του κόμματος είναι ένα δένδρο ελιάς σε μπλε και πορτοκαλί φόντο.

Το ιδρυτικό συνέδριο του «ανεξάρτητου συμμετοχικού δημοκρατικού κινήματος», όπως η ίδια το περιέγραψε, θα γίνει έως τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο νέος πολιτικός φορέας δηλώνει ανοικτός στη συνεννόηση και πιστεύει «στη συνεργασία και τη διαμόρφωση κοινών τόπων με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις». Το πολιτικό του στίγμα, όπως δήλωσε η κ.Μπακογιάννη, τοποθετείται στο Κέντρο.

Η Ντ.Μπακογιάννη θα δώσει το βράδυ της Δευτέρας την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, μετά την ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στις 23:30 στο MEGA.


Πηγή: www.in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου