Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ολικός Αποκλεισμός της Κυκλοφ. στον Κλάδο Εισόδου του Α/Κ Γλαύκου της Ευρείας Παράκ. Πατρών προς Πύργο για Εκτέλεση Εργασιών Τοποθέτησης Αγωγού Ύδρευσ


Τη Δευτέρα 22/11/2010 έως και την Τετάρτη 24/11/2010, θα αποκλειστεί πλήρως ο κλάδος εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Γλαύκου της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών (ΕΠΠ) με κατεύθυνση προς Πύργο και η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς τον Ανισόπεδο Κόμβο της Οβρυάς.






Η εκτροπή των οχημάτων θα γίνεται μέσω του νοτίου κλάδου της Παραγλαύκιας Αρτηρίας που οδηγεί στην οδό Ακρωτηρίου και μέσω αυτής μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Ηλείας, η οποία οδηγεί στον Ανισόπεδο Κόμβο της Οβρυάς όπου και μπορεί να εισέλθει στην ΕΠΠ με κατεύθυνση προς Πύργο.
Ειδικά τα οχήματα με ύψος άνω των 4 μέτρων, θα πρέπει να συνεχίζουν την πορεία τους επί της Ακρωτηρίου μετά τη διασταύρωση με την Ηλείας και αφού διέλθουν κάτω από την ΕΠΠ να συνεχίζουν μέσω του παράδρομου της ΕΠΠ μέχρι να συναντήσουν την οδό Ηλείας και από εκεί να κινηθούν προς τον Α/Κ Οβρυάς.
Σε περίπτωση αδυναμίας υλοποίησης των εργασιών εξ αιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από 25-27/11/2010.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης του αγωγού ύδρευσης Πάτρας από το φράγμα Πείρου – Παραπείρου, από την Κ/Ξ ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου