Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΓΡΙΝΙΟ και ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ στο Κηποθέατρο Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου την Πέμπτη 20 Ιουνίου και στο Ανοιχτό Θέατρο του Λιμανιού στο Μεσολόγγι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013.

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ του J. M. Barrie
Η Νέα παραγωγή του Θεάτρου του Βορρά
την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. Η ιστορία μας ξεκινάει μια νύχτα γεμάτη αστέρια όταν ο Πήτερ Παν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα συναντήσουν την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά, τις γοργόνες αλλά και τον Κάπτεν Χουκ με τους πειρατές του. Η μια περιπέτεια διαδέχεται την άλλη, μέχρι να καταφέρουν τα παιδιά να βρουν ξανά το δρόμο για το σπίτι. Στη μαγική αυτή πτήση μας, θα γνωρίσουμε από κοντά τη Χώρα του Ποτέ, τη λίμνη που ζουν οι γοργόνες και για να δούμε τα αξιόθεατα του νησιού του Πήτερ Παν, θα ανέβουμε στη γαλέρα του Κάπτεν Χουκ! Το πολυαγαπημένο έργο των παιδιών ζωντανεύει σε μια θεατρική παράσταση που υπόσχεται περιπέτεια, εκπλήξεις, μαγικές στιγμές, συγκίνηση και πολύ γέλιο. Ελάτε να ανακαλύψουμε ξανά την χαμένη αθωότητα και να πετάξουμε στον κόσμο της παιδικής φαντασίας, εκεί όπου υπάρχουν οι νεράιδες, οι πειρατές, τα χαμένα παιδιά και το παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ. «Έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος από πίστη, εμπιστοσύνη και νεραϊδόσκονη.» Κείμενο - Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου Μουσική: Μαρίνος Καρπούζας Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης Φωτισμοί: Γιώργος Ζίγκας Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Αρνόκουρος, Δήμητρα Βήττα, Βαγγέλης Δαλλές, Χρήστος Κατίδης, Ελευθερία Τσιακούρη, Κωνσταντίνα Τσιάπου Η θεατρική παράσταση «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ», θα βρίσκεται στο ΑΓΡΙΝΙΟ την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. στο Κηποθέατρο Δημοτικού Πάρκου, και στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 9:00μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο του Λιμανιού. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945 978340 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων και πληροφορίες για το Αγρίνιο στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου Δαγκλή 27 τηλ. 26410 55655 10:00π.μ - 2:00μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων για το Μεσολόγγι, στο βιβλιοπωλείο ΚΟΣΣΟΒΑ Λόρδου Βύρωνα 5. Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 10€ Άνεργοι, πολύτεκνοι : 8€ Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Λουτζιούδη Τηλ. Επικοινωνίας : m.6947 70 69 72, 6945 97 83 40 e-mail: loutzioudim@medialine.gr
στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ στο ΑΓΡΙΝΙΟ και την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Το «Θέατρο του Βορρά», μετά το μαγικό υπερατλαντικό ταξίδι του Οδυσσεβάχ, ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Παν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου