Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.


Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή αφού ανέλυσε τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά δεδομένα και πιστή στις αρχές των συνεργασιών, όπου το επιτρέπουν οι πολιτικές συνθήκες και τα φερέγγυα πρόσωπα, αποφάσισε να στηρίξει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2010 το συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος, Νέα Εποχή», με επικεφαλής τον Παύλο Μοσχολιό.


Με δεδομένο τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών, καλεί όλους τους δημοκράτες, αριστερούς, ευρωπαϊστές, οικολόγους, όλους όσους πιστεύουν στην Αυτοδιοίκηση ως βάθρο της Δημοκρατίας, να στηρίξουν το συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος, Νέα Εποχή». Παρά τις επιμέρους αδυναμίες και αστοχίες, καθώς και τις δυσχερείς συνθήκες χρηματοδότησης (μνημόνιο, Δ.Ν.Τ. κ.λ.π), θεωρούμε ότι η τετραετία που πέρασε στο Δήμο μας προσφέρεται για κριτική με θετικό πρόσημο.
Η Δημοκρατική Αριστερά δίνει το παρόν στον αγώνα για ένα σύγχρονο και προοδευτικό διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των συντρόφων Παύλου Θεοδωρίδη και Λεωνίδα Φραγκούλη, τους οποίους και στηρίζει.
Αγρίνιο, 23-9-2010
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου