Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Έκτακτη συνάντηση με τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα νυχτερινά - πενθήμερα .


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 24-9-2010 μη προγραμματισμένη συνάντηση, με τον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ύστερα από κατεπείγον αίτημα των Ομοσπονδιών μας, για το ζήτημα που προέκυψε με τα νυχτερινά αλλά και τα πενθήμερα.
Τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών μας μετέφεραν στον κ. Υπουργό, το κλίμα ανησυχίας και αγανάκτησης που επικρατεί στους συναδέλφους απ’ αυτή την απρόσμενη εξέλιξη με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων νυχτερινών κατά την τρέχουσα μισθοδοσία αλλά και της αβεβαιότητας που δημιουργήθηκε για την τύχη των πενθημέρων.







Στον κ. Υπουργό δηλώθηκε ότι απαίτηση όλων των Αστυνομικών της Χώρας είναι η εφεξής διασφάλιση καταβολής των αποζημιώσεων, όπως μέχρι τώρα ίσχυε και ιδίως η απαίτηση για άμεση καταβολή των νυχτερινών μηνός Αυγούστου εντός του μήνα.
Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός δήλωσε ότι είναι γνώστης του θέματος που προέκυψε και γι’ αυτό ήδη έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με το Υπουργείο Οικονομικών για οριστική διευθέτηση – επίλυση του προβλήματος. Δεσμεύτηκε δε για συγκεκριμένες και οριστικές επί του ζητήματος απαντήσεις σε άμεση συνάντηση με τα Προεδρεία προσδιορίζοντας αυτή στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Με την ευκαιρία τέθηκε και το ζήτημα του εκλογικού επιδόματος και από μέρους του κ. Υπουργού δηλώθηκε ότι θα συζητηθεί κατά την επικείμενη συνάντηση.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Οφείλουμε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και σε διαρκή ετοιμότητα, παρακολουθώντας συνέχεια όλες τις εξελίξεις, ενισχύοντας τον αγώνα του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος μέχρι οριστικής θετικής αντιμετώπισης και επίλυσης των αναφερόμενων προβλημάτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου