Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΓΕΑ - Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Wakeboard.



Μεγάλη τιμή για τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και για τον αθλητισμό του υγρού στοιχείου του Αγρινίου. Τρεις αθλητές του Ναυταθλητικού Τμήματος της ΓΕΑ θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Wakeboard που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 12 έως 17 Ιουλίου 2011, και στο οποίο θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες.
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Wakeboard διεξάγεται κάθε δύο χρόνια ανά τον κόσμο. Η χώρα μας για πρώτη φορά συμμετέχει στο εν λόγω πρωτάθλημα.
Η Ελπίδα Ευθυμίου εκτελεί Trick “Wake Jump Grab”

Τα προηγούμενα χρόνια οι επιδόσεις και τα προγράμματα των Ελλήνων αθλητών δεν έπιαναν το όριο πρόκρισης για να συμμετάσχουν.








Εφέτος όμως η Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι με τα εξειδικευμένα προγράμματα που εφάρμοσε και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που διοργάνωσε έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.
Οι συνεχείς εξαιρετικές επιδόσεις και οι πρώτες θέσεις των αθλητών του

Ο Στέφανος Καββαδάς εκτελεί Trick “Scarecrow”

Ναυταθλητικού Τμήματος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, στα τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα του Wakeboard αξιολογήθηκαν ευμενώς από την Ομοσπονδία του Θαλάσσιου Σκι και έτσι οι αθλητές της προκρίθηκαν να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό τόσο για τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, όσο και
Ο Κάρολος Κατωπόδης εκτελεί Trick “Tantrum”

για την πόλη μας ειδικότερα, γιατί τρεις αθλητές του Ναυταθλητικού Τμήματος της ΓΕΑ, η αθλήτρια Ελπίδα Ευθυμίου και οι αθλητές Στέφανος Καββαδάς και Κάρολος Κατωπόδης θα πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα Wakeboard και θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Τους αθλητές θα συνοδεύουν οι έμπειροι και διακεκριμένοι προπονητές τους
κ. Βασίλης Σιούνης και κ. Γιάννης Γκάρτζος, οι οποίοι αυτήν την περίοδο εφαρμόζουν ένα αυστηρό αγωνιστικό πρόγραμμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΓΕΑ στη «ΝΤΟΥΓΡΙ» της λίμνης Τριχωνίδας.

Οι ευχές όλων μας τους συνοδεύουν για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην παγκόσμια διοργάνωση και με μεγάλη χαρά θα τους περιμένουμε να επιστρέψουν με μια καλή διάκριση από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σημειώνουμε ότι το Wakeboard είναι ένα άθλημα του υγρού στίβου το οποίο αναπτύχθηκε ραγδαία τα τελευταία χρόνια, έχει εκπληκτικά αγωνιστικά αποτελέσματα και κατέκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των αθλητών, σε όλες τις Σχολές του Θαλάσσιου Σκι.
Οι προπονήσεις αρχίζουν τον Απρίλιο κάθε χρόνο και τελειώνουν το Νοέμβριο.
Το Wakeboard στα νησιά μας και τα παραθαλάσσια θέρετρα κάθε καλοκαίρι αποτελεί ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό θέαμα. Τα καλογυμνασμένα σώματα των αθλητών με τις επιδέξιες εκτινάξεις και τις εντυπωσιακές φιγούρες συναρπάζουν τους λάτρεις του υγρού στοιχείου και καθηλώνουν τους απλούς θεατές.
Στην περιοχή μας το συναρπαστικό αυτό θέαμα απολαμβάνουν τις απογευματινές ώρες οι επισκέπτες στην παραλίμνια θέση «ΝΤΟΥΓΡΙ» της λίμνης Τριχωνίδας θαυμάζοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυταθλητικού Τμήμτος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου