Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ Μ.Α.Τ.



Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απρόκλητη και βίαιη επίθεση των δυνάμεων των Μ.Α.Τ. σε βάρος εργαζομένων-διαδηλωτών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο ύψος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Β΄ Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιώργου Χαρίση.

Ο Γιώργος Χαρίσης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχοντας υποστεί τραύματα στο κεφάλι από σφοδρά χτυπήματα με γκλοπ που του κατάφεραν άνδρες των Μ.Α.Τ. Οι γιατροί του νοσοκομείου προχώρησαν σε ράμματα, ενώ η υγεία του Β΄ Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είναι υπό παρακολούθηση.








Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει ότι, οι βίαιες και αδιάκριτες με άνωθεν εντολή επιθέσεις των Αστυνομικών Δυνάμεων δεν πρόκειται να κάμψουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης γκρεμίζει κάθε δικαίωμα εργαζομένων, υποθηκεύει το μέλλον των Ελλήνων και ξεπουλά τη χώρα.

Μισθωτοί, άνεργοι και συνταξιούχοι, άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι, όλοι οι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχθούν το «συμβόλαιο θανάτου» που υπογράφει η κυβέρνηση με την τρόικα προς όφελος των τοκογλύφων-δανειστών της χώρας και του μεγάλου κεφαλαίου
".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου