Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.



Συνελήφθη, χθες (23/6/2011) το απόγευμα, στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Ρωσίας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.






Ειδικότερα, ο 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στo πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών αναζητήσεων, καθότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ήταν ιδιοκτήτης του οχήματος, με το οποίο μεταφέρονταν οι ναρκωτικές ουσίες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.




1 σχόλιο:

  1. Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Κ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ K ΑΝΟΙΓΕΙ Κ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΠΑΕΙ <> Κ ΠΑΛΙ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ-ΓΚΕΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ Κ ΝΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ-ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Κ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΟΛΟ ΜΠΑΣ Κ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ Κ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Κ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΓΕΛΑΕΙ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ : 3 LALOUN K 2 XOREUOUN. ELAS TO MEGALEIO SOU!!!!!!!! STYLIDIWTHS POLITHS PARMENOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή