Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.


Στο Μεσολόγγι θα βρίσκεται μεθαύριο Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Στις 11 το πρωί ο κ. Κατσιφάρας θα έχει συνάντηση με τους Δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας με θέμα την άμεση προώθηση ώριμων ή υπό ωρίμανση έργων του ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση, την οποία συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος θα συμμετάσχει και ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.







Νωρίτερα, στις 10 το πρωί οι κ.κ. Κατσιφάρας και Αντωνόπουλος θα έχουν συνάντηση με τους Διευθυντές και τους Τμηματάρχες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ενώ στις 2 το μεσημέρι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Τέλος, στις 2.30 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης θα έχει συνάντηση με το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου