Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.


1. Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κλοπή - διάρρηξη οχήματος που είχε συμβεί πριν έξι μέρες περίπου, στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 18, 18 και 15 για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι τρεις δράστες έσπασαν το τζάμι από φορτηγό αυτοκίνητο 58χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ, δύο επιταγές συνολικής αξίας 3200 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του παθόντα.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι δράστες της κλοπής ήταν οι τρεις ημεδαποί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.









2. Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, κλοπή - διάρρηξη καταστήματος, που είχε συμβεί πριν ένα μηνά περίπου στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών ηλικίας 29 και 25 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα την (18-1-2012) πολύ νωρίς το πρωί, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν καφετέρια 39χρονου στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Από την έρευνα που ενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου προέκυψε ότι δράστες της κλοπής ήταν οι δύο ημεδαποί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου